Vse naše KABINE, NAPRAVE in DODATKI temeljijo na naših številnih dolgoletnih izkušnjah, visoki strokovnosti, nenehnih izboljšavah, inovacijah, ter patentih za zasnovo, ter tehnološke rešitve. Pri tem uporabljamo in prepletamo učinke INFRARDEČE SEVALNE TOPLOTE, MEDICINSKEGA KISIKA in BLAGODEJNIMI UČINKI SOLI z osnovnim namenom zaščite vašega zdravja, ter ohranjana dobrega počutja. Vodi nas celovit holistični pristop, ki pomaga, razvaja in ščiti v varnem okolju vašega doma. Naše zasnove in materiali, ki jih uporabljamo so všečne, enostavne in prilagodljive vsakemu okolju. Uporabljamo nekonvencionalne rešitve in kombinacije kar nas razlikuje od drugih ponudb, ter enostavne preprodaje. Naši proizvodi, domiselne rešitve, uporabljeni materiali v celoti sledijo našemu vedenju in priporočenemu ukrepanju v času pandemije, ki jo preživljamo. Kombinacija učinkov, inhalacij medicinskega kisika in segrevanja telesa s sevalno infrardečo toploto se je pokazala kot zmagovalna. Izkazala se je za zelo učinkovito preventivo kot tudi v obdobju rehabilitacije po preboletju. Naši proizvodi ponujajo popolno sprostitev in ščitijo vaše zdravje v varnem okolju lastnega doma.

Ali ste vedeli?

ZLATA PRAVILA GRADNJE INFRARDEČIH KABIN
Zgodba o lesu infrardečih kabin

Za infrardeče kabine je les samo estetskega pomena. Običajna konstrukcijska izvedba stranic kabine, v obliki sendvič plošč je izvedena z deščicami, ki se spajajo na pero. Utori in spoji v takšni konstrukciji so idealno mesto za nabiranje nečistoč, gojišča gljiv, bakterij in virusov, ter neprijetnega vonja ki se zažira v les. Dodatni negativni vpliv ima priseganje na različne tujerodne , eksotične vrste lesa, brez pomembne funkcije v procesu segrevanja telesa z infrardečo sevalno toploto. Vse to je posebno pomembno prav sedaj v času ki ga živimo in ga zaznamuje prav posebna skrb za vzdrževanje neoporečnih higienskih razmer. V infrardečih kabinah, ali savnah za razliko od klasičnih finskih savn ne segrevamo zraka temveč direktno telo. To je povezano tudi z veliko nižjimi temperaturami. Če je v savni ta 100-120 0C in učinkuje kot sterilizator, v infrardečih kabinah, savnah je ta veliko nižja od 40-60 0C in ne premore učinka kot v savnah. Temu primerno je potrebno izbrati tudi materiale. Kabine Infra Viva gradimo izključno iz masivnih večslojnih plošč, ki so lepljene z BIO lepili, znotraj naravne samo fino obdelane, zunaj barvane z BIO prozornimi premazi. Plošče so običajno iz domačega svetlega smrekovega lesa ali iz bukve, hrasta. Uporabljamo tudi vezane furnirane plošče, ter specialne visokokvalitetne iveral plošče s površinskimi folijami. Vse to zagotavlja visoko stopnjo prilagodljivosti različnim modernim interierjem, sozvočje z obstoječimi kompozicijami v bivalnih prostorih in temeljito možnost čiščenja, dezinfekcije.

Izkoristite sedaj začasno promocijsko ceno!

Infra Viva - infra CIRCEL

Svoj dom opremite z infra kabino brez sten
  • null

    DOBRODEJNI UČINKI ZA ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE

    Bolečine v hrbtenici in ledvenem delu, različne težave z gibljivostjo in sklepi, kronične bolečine, utrujenost, nezbranost, slabo počutje. Vsi učinki, ki jih sproži blaga, globinsko delujoča in pravilno dozirana infrardeča toplota.

  • null

    HITRA MONTAŽA IN NEZAHTEVNO VZDRŽEVANJE

    Napravo enostavno prislonimo na izbrano steno ali ozadje. Iz varnostnih razlogov jo zavarujemo z vijakom. Z lahkoto in po želji jo prestavljamo. Sedež lahko odmaknemo in ga samostojno uporabljamo. Upravljanje je enostavno in nezahtevno. Naprava razen čiščenja ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

    Zasnova in dizajn, ki ga z lahkoto prilagodimo vsakemu prostoru in stilu. Težko in togo konstrukcijo, ki je bila obsojena na eno mesto, nadomešča lahka večfunkcijska odprta naprava z izjemno kombinacijo učinkov. Celotno konstrukcijo lahkotno prestavljamo in kombiniramo. Prav tako kombiniramo različne materiale, barve in učinke. Naprava hvaležne uporabnike najde v domači spalnici ali dnevni sobi. Hvaležno jo sprejemajo poslovni uporabniki, športni in fitness centri, rehabilitacijski in fizioterapevtski centri. Posebno ugodje toplota ponuja starejšim osebam. Uporabljamo jo oblečeni ali brez oblačil.

  • null

    NAPREDNA IR TEHNOLOGIJA

    Pri zasnovi je uporabljena napredna IR tehnika in tehnologija ter vsa znanstvena in praktična dognanja pomembna za pravilno segrevanje človeškega telesa. Zdravilno toploto zagotavljata vgrajeni medicinski grelec celotnega spektra ABC in grafensko ogrevan sedež z učinkom harmonične resonance.

Pišite nam!

bozo.vugrinec@siol.net

Pokličite za nasvet!

+386 (0)40 583 018

Infra Viva - infra CIRCEL OXY

Nepremagljiva kombinacija s popolnim učinkom

IR TOPLOTA + KISIK O2 + HIMALAYA SOL

Patentirana, multifunkcijska naprava za segrevanje telesa s sevalno dobrodejno infrardečo toploto, oplemeniteno mikroklimo iz delcev originalne Himalaya soli in dodatkom medicinskega koncentriranega kisika. Kombinacija za optimalno regeneracijo, popolno relaksacijo in najbolj celovito preventivno skrb za telo v času, ko sta zdrav vdih in higiena respiracije najbolj pomembna elementa za čuvanje zdravja.

Pišite nam!

bozo.vugrinec@siol.net

Pokličite za nasvet!

+386 (0)40 583 018

Infra Viva BASIC

V varnem domačem okolju ustvarite enkratni wellness in popolno sprostitev z infrardečo kabino
  • null

    Infra Viva »BASIC« je infra kabina, ki jo je zaznamoval čas v katerem živimo. Zasnovana je z namenom ponuditi uporabniku enostavno, cenovno ugodno možnost, da tudi sam kaj naredi za svoje zdravje v domačem okolju. Z mislijo na učinkovitost smo v kabini kombinirali različne vrste infrardeče sevalne toplote, haloterapevtske učinke originalne Himalaya soli in maksimalnega udobja na minimalnem prostoru. Posebno skrb zasnove je namenjena izbiri vgrajenih materialov, ki omogočajo preprosto higiensko neoporečnost ter maksimalno prilagodljivost interierju prostora namestitve.

  • null

    NARAVNI LES

    Kabine izdelane v kombinaciji naravnega lesa in kvalitetnih oplemenitenih ivernih plošč s široko paleto dekorjev, kar omogoča enostavno prilagoditev vsem vrstam modernih okolij.

  • null

    ENOSTAVNO ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE

    Tovrstna kombinacija materialov konstrukcije je izbrana s povečano skrbjo za vašo osebno zaščito. Zagotavlja možnost temeljitega čiščenja in dezinfekcije z zaščitnimi sredstvi.

  • null

    INFRA VIVA BASIC JE ZA 1 OSEBO

    Moderna, minimalističnega dizajna, čistih linij in ergonomsko premišljena, ki kljub skromnim dimenzijam ponuja razkošen prostor za uživanje v infrardeči toploti.
    Toploto, ki obliva telo zagotavljata dva infrardeča grelca z vrhunsko tehniko. Hrbtenično območje telesa obseva medicinski ABC grelec celotnega spektra, sprednji del telesa daljšin inrardeči keramični grelec s tehniko LAVA pesek. Optimalno, udobno nastavitev intenzivnosti zagotavlja brezstopenjska elektronska regulacija. V tla vgrajeni ploščati grelec zagotavlja da so tla prijetno topla in da infrardeča sevalna toplota vpliva na refleksne cone nog. Posebnost kabine je kromoterapevtska LED RGB osvetlitev s solnim panelom z zidaki iz originalne Himalaya soli. Panel v prostor oddaja solne mikrodelce, ki jih generira infrardeča toplota, ter tako ustvarja za dihala in kožo atmosfero s koristnimi
    blagodejnimi učinki.

Infra Viva SINGEL ZA 1 OSEBO

Vsak obisk kabine je posebno doživetje, ki krepi zdravje, odpornost in dobro počutje.
  • null

    Kabina Infra Viva Singel je klasična v osnovi nadstandardno opremljena kabina s premišljeno ergonomijo, majhnih dimenzij. Zavzema pičlo površino slabega kvadratnega metra in ji z lahkoto najdemo prostor skoraja v vsakem bivalnem okolju. Široka vhodna vrata, ki dominirajo na eni od stranic zagotavljajo zračnost, komunikacijo s prostorom, ter lahkotno vstopanje in izstopanje. Izbira,namestitev, vrsta in regulacija moči seval, zagotavljajo neobremenjujoče uživanje v blagodejni infrardeči toploti. Prijetno ogrevana tla kabine ob pomoči temperaturno reguliranega karbonskega grelca sevajo toploto na stopala in sprožijo učinke refleksomasaže. Kabina je opremljena s panelom iz originalne Himalaya soli v v belo barvanem aluminijskem okvirju. Higroskpična zidaki zbirajo vlago iz prostora, ki jo toplotno sevanje upari in v prostoru ustvarja posebno atmosfero dobrodejno za  dihala, alergije in kožo.

  • null

    POSEBNOSTI

    Kabina je opremljena z integriranim ogrevanjem tal s pomočjo karbonskega grelca z lastno nastavljivo termostatsko regulacijo.
    V kabino je vgrajen LED RGB osvetljen solni panel iz zidakov originalne Himalaya soli v Al prašno belo barvanem okvirju.

  • null

    STANDARDNA OPREMA

    Bogato standardno opremo kabine sestavlja stropna kromoterapevtska osvetlitev, aromaterapevtska inox posodica, mp3, radio sistem z dvema zvočnikoma 20 W in ozonskim nevtralizacijskim sistemom.

Infra Viva 1 - za eno osebo

V varnem domačem okolju ustvarite enkratni wellness in popolno sprostitev z infrardečo kabino.
  • null

    POSEBNOSTI

    Kabina je opremljena z integriranim ogrevanjem. V kabino je vgrajen LED RGB osvetljen solni panel iz zidakov originalne Himalaya soli v Al prašno belo barvanem okvirju.

  • null

    STANDARDNA OPREMA

    Bogato standardno opremo kabine sestavlja stropna kromoterapevtska osvetlitev, aromaterapevtska inox posodica, mp3, radio sistem z dvema zvočnikoma 20 W in ozonskim nevtralizacijskim sistemom.

  • null

    LASTNOSTI

    Neobremenjujoča nizka temperatura 27-37 C

    Optimalni prenos toplote na telo, 15% površine

    Maksimalna varnost širokega kroga uporabnikov

    Ergonomična zasnova in udobje

    Tehnična dovršenost in oprema

    Brezčasni dizajn in poštena cena

Infra Viva 2 - za dve osebi

Nadstandardno opremljena kabina s premišljeno ergonomijo velikosti za 2 osebi.
  • null

    POSEBNOSTI

    Kabina je opremljena z integriranim ogrevanjem. V kabino je vgrajen LED RGB osvetljen solni panel iz zidakov originalne Himalaya soli v Al prašno belo barvanem okvirju.

  • null

    STANDARDNA OPREMA

    Bogato standardno opremo kabine sestavlja stropna kromoterapevtska osvetlitev, aromaterapevtska inox posodica, mp3, radio sistem z dvema zvočnikoma 20 W in ozonskim nevtralizacijskim sistemom.

  • null

    LASTNOSTI

    Kabina Infra Viva 2 je klasična v osnovi nadstandardno opremljena kabina s premišljeno ergonomijo velikosti za 2 osebi. Zavzema površino poldrugega kvadratnega metra in ji z lahkoto najdemo prostor skoraja v vsakem bivalnem okolju. Široka vhodna vrata, ki dominirajo na eni od stranic zagotavljajo zračnost, komunikacijo s prostorom, ter lahkotno vstopanje in izstopanje. Izbira,namestitev, vrsta in regulacija moči seval, zagotavljajo neobremenjujoče uživanje v blagodejni infrardeči toploti. Prijetno ogrevana tla kabine ob pomoči temperaturno reguliranega karbonskega grelca sevajo toploto na stopala in sprožijo učinke refleksomasaže. Kabina je opremljena s panelom iz originalne Himalaya soli v v belo barvanem aluminijskem okvirju. Higroskpična zidaki zbirajo vlago iz prostora, ki jo toplotno sevanje upari in v prostoru ustvarja posebno atmosfero dobrodejno za dihala, alergije in kožo. Vsak obisk kabine je posebno doživetje, ki krepi zdravje, odpornost in dobro počutje.

Pokličite za nasvet!

+386 (0)40 583 018

Infra Viva H - Heaven

Konstrukcija, ki ne utesnjuje.
  • null

    125 x 80 cm / 140 cm, 1 oseba

    Značilni odprti urbani dizajn kabine s steklenimi površinami, daje konstrukciji zračnost in odprtost. Idealna za vsako kopalnico, ali za minimalni prostor v bivalnem okolju, ki je namenjen sprostitivi. Kombinacija dveh različnih virov infrardečega toplotnega sevanja, hrbtni del z medicinskim grelcem celotnega spektra ABC, ter sprednji del s keramičnim grelcem v tehniki “Lava” daje optimalne učinke v terapevtskem, kakor tudi wellness  področju.

  • null

    LASTNOSTI

    Priključek…………………………………………..220 V/50Hz
    Moč………………………………………..2 x 500 W, 1000 W
    Regulacija………………………………………… 0 do 100%
    Steklo, varnostno Parsol………………………….. 8 mm
    Ogrevana tla, ir folija (opcija)………………….100 W
    Oblazinjeni sedež ogrevan (opcija)……………70W

Pokličite za nasvet!

+386 (0)40 583 018

INFRA HELIOS - prenosni, terapevtski infrardeči grelec

PRODORNA, POŽIVLJAJOČA, REGENERIRAJOČA, SPROŠČUJOČA INFRARDEČA TOPLOTA, VEDNO Z VAMI

Takojšnji učinek

Na otip prijetna, čelna kosmičena, zaščitna mreža nudi maksimalno varnost in omogoča učinkovito izrabo zdravilne, sevalne, infrardeče toplote.

Premium kvaliteta

Grelec je zasnovan kot elegantna, stabilna in praktična konstrukcija z dvojnim ohišjem.

Certificirani materiali

Skrbno izbrana in certificirana vira infrardečega sevanja, oddajata, za telo prijetno, maksimalno prodorno toda neobremenjujočo, sevalno toploto , ki se reflektira na človeško telo in na predmete v prostoru.

Za blažitev številnih težav in vaše ugodje

Grelec, ki s svojimi posebnimi učinki blaži in odpravlja številne zdravstvene težave, izdatno pomaga k dobremu počutju in služi kot prva pomoč v številnih življenjskih primerih, ter situacijah priporočamo kot nepogrešljiv obvezni pripomoček v vsakem domu.

Pripomore k hitri regeneraciji

Prijetna toplota, ki ob uporabi oblije naše telo, požene kri po telesu in omili bolečine, napetosti in v številnih primerih pripomore k hitri regeneraciji, ter vračanju moči tako na telesni kot na psihični ravni.

Tehnične značilnosti

Dimenzije: 250 x 110 / 930 mm

Teža: 6,5 kg

IR tehnika: medicinski ABC ali keramika LavaSand

Električni priključek: 220 V, 50 Hz

Moč: 500 W

Regulacija: vrvični brezstopenjski regulator s stikalom

INFRA VIVA ``BONUS``

Samostojen infrardeči grelec za vgradnjo v savno. Izdelan, da še dodatno obogati izkušnjo s toploto v Vaši savni!
  • null

    ZASNOVA

    Zasnovan in izdelan iz prijetnega lipovega lesa. Za vse ljubitelje savne, ki si želijo obogatiti svoja doživetja z blagodejno infrardečo toploto z majhnim vložkom – dodatek Infra Viva “Bonus”

  • null

    DELITE TOPLOTO S SVOJIMI BLIŽNJIMI

    Za vse lastnike savn, ki želijo izkušnjo toplote deliti s svojimi bližnjimi kateri ne prenesejo visokih temperatur imamo rešitev. Savno s prigraditvijo infrardečega grelca Infra Viva “Bonus” obogatijo učinke infrardeče toplote.

  • null

    LASTNOSTI

    Ekonomičen in lahek za upravljanje

    Prilagodljiv, primeren za vsak tip savne

    Lahka nezahtevna montaža, brez posegov v savno

    Samostojen, kompakten z lastno regulacijo

    Vrhunska tehnika – zaščita IPX4

    Moč 500W ali 750W/230V – tehnologija LAVA ali ABC

Dodatki

Vse infrardeče kabine Infra Viva so standarndo opremljene s paneli s solnimi zidaki iz originalne Himalaya soli, ki so po izbiri lahko osvetljeni z RGB LED osvetlitvijo. Zaradi higroskopičnosti na površini zidakov kondenzira vlaga iz zraka, ki jo infrardeče toplotno sevanja upari in v kabini ustvari blago solno atmosfero. Ta proces poleg blagodejnega vpliva na zdravje in dobro počutje ima tudi številne dodatne učinke kot je čiščenje zraka v kabini od virusov, bakterij in ostalih škodljivih snovi. Kombinacija z napravami za ultrazvočno izdelavo naravne solne meglice Saltair in solnim generatorjem Infinity, kabinam Infra Viva poleg izjemne toplotne funkcije doda še terapevtske učinke prave „solne sobe“ v vašem domu.

SALTAIR - naprava za solnično meglo

Svojo Infra Viva infrardečo kabino z izjemnimi toplotnimi učinki nadgradite v univerzalno „solno sobo“ z vgradnjo naprave za izdelavo solnične megle Saltair.
Izjemno fini delci solnega aerosola velikosto od 1 do 10 μm v kratkem času napolnijo infrardečo kabino ali vaš delovni prostor, otroško sobo, spalnico in se absorbirajo skozi kožo ali dihala. Primerno za vse starosti od dojenčka do starostnikov.

Koncentrator kisika - PRECISE 6000 M/ Gen 2

Inovativna, preizkušena, varna tehnologija z neprekinjeno, konstatno koncentracijo medicinskega kisika z visoko stopnjo varnosti v kriznih primerih primerna za takojšnje izvajanje vseh inhalacijskih terapij.

Postopek pridobivanja medicinskega kisika

Osnovno načelo proizvodnje kisika s koncentratorji kisika je sprememba tlaka. Proces poteka v naslednjih fazah
1. V prvem koraku kompresor sesa ambientalni zrak in ga komprimira v posodo z molekulanim sitom
2. V drugem koraku se molekule dušika iz zraka vežejo na površino molekularnega sita in se tako ločijo od molekul kisika. Tako dobimo čisti tok kisika
3. V tretjem koraku, ki je specifičen za napravo, z delom pridobljenega kisika izplaknemo molekularno sito, ki je tako idealno pripravljeno za naslednji cikel.

RECEPT ZA PREVENTIVO IN OKREVANJE

Občutljivost na COVID-19 je povezana s pretiranim vnetjem in proizvodnjo citokinov v pljučih, kar vodi v akutno odpoved dihal. Celični mehanizmi povezani s temi »citokinskimi nevihtami » so regulirani preko signalne poti receptorja 4 (TLR4). Najnovejši preizkusi in študije kažejo da vsakodnevna izpostavljenost celic dvema 15 minutnima intervaloma INFRARDEČEGA SEVANJA zmerne jakosti bistveno znižata vnetni odziv. Tovrstni zdravilni procesi so cenovno ugodni in preprosti za izvajanje. Infrardeči grelec pri napravi »infra CIRCEL« je zasnovan prav za namen učinkovitega segrevanja telesa. Ker tovrstne terapije nimajo nezaželenih učinkov so nekatere že odobrene za medicinsko uporabo. Če segrevanje kombiniramo z istočasnimi inhalacijami 100% medicinskega kisika dobimo resnično zmagovalno kombinacijo. Pri tem je še posebej pomembno da to izvajamo v varnem domačem okolju, ter si tako bistveno pomagamo pri reševanju akutne respiratorne stiske.

ZNAČILNOSTI PRENOSA TOPLOTE NA ČLOVEŠKO TELO

Kako lahko naročim Infra Viva kabino?

  • 1. Izberite Infra Viva kabino

    Glede na vaše potrebe in prostor izberite ustrezno Infra Viva kabino. V kolikor niste prepričani o pravi izbiri nam pišite ali nas pokličite. Z veseljem Vam bomo svetovali o pravi izbiri glede na vaše potrebe in prostor.

  • 2. Nadgradnje Infra Viva kabin

    Že osnovni modeli Infra Viva – BASIC kabin vsebujejo veliko opreme. Na voljo so Vam nadgradnje in različne kombinacije. Katera kombinacija je za Vašo uporabo najbolj primerna?

  • 3. Ponudba za vaše povpraševanje

    Na zahtevo vaših želja Vam bomo pripravili ugodno ponudbo za vašo osebno Infra Viva kabino. Skupaj bomo poiskali najbolj primeren prostor, kjer boste lahko Infra Viva kabino uporabljali brez zahtevnih posegov v vašem domu. Pri ponudbi bomo seveda upoštevali še dodaten popust.

  • 4. Montaža in dostava

    Vaša Infra Viva kabina je že skoraj v vašem domu. Po dogovoru z Vami o roku izdelave in montaže Vam dostavimo Infra Viva kabino in Vas podučimo njene pravilne uporabe.

  • 5. Infra Viva kabina je pripravljena za uporabo!

    Želimo Vam veliko prijetnih trenutkov ob uporabi izbranega modela Infra Viva kabine in se Vam hkrati zahvaljujemo za zaupanje.

    Infra Viva ekipa!

Pokličite nas!

+386 (0) 40 583 018